„Labai didžiuojamės mūsų partneryste ir tuo, ką rinktinei, remiamai „TonyBet“ bendrovės pavyko iškovoti per pastaruosius šešerius bendradarbiavimo metus. Vyrų laukia sunki vasara ir didžiuliai iššūkiai Europos krepšinio čempionate. Rinktinė, kaip visada, sieks tik aukščiausių apdovanojimų. Todėl smagu, kad galime ruoštis pergalėms žinodami, kad turime ilgalaikio ir patikimo partnerio užnugarį, be kurio pergalių siekti būtų sunkiau“, – kalbėjo LKF Prezidentas Arvydas Sabonis.

Nuo 2010 m. lošimų bendrovės remiama Lietuvos rinktinė iškovojo du sidabro medalius Europos pirmenybėse, bronzos medalį ir ketvirtąją vietą Pasaulio čempionatuose.

„Prisijungiame prie Lietuvos sporto ir žaidimų bendruomenės, nes žavimės lietuvių meile sportui. Nors ir maža, Jūsų tauta yra pasiekusi įspūdingų pergalių. Užsispyrimas, kova, aistra, tikėjimas, kurį demonstruoja Lietuvos sportininkai ir sirgaliai įkvepia ir mus. Tokios yra ir „TonyBet“ vertybės“, – sakė „TonyBet“ vykdančioji direktorė Ilzė Jansonė.

Apie „TonyBet“ ir „Betsson AB“

„TonyBet“ bendrovė įkurta 2009 m. Jau pirmaisiais savo veiklos metais ji tapo viena pagrindinių Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjų – 2010-aisiais „TonyBet“ remiama rinktinė iškovojo bronzos medalius Turkijoje vykusiose pasaulio pirmenybėse. Šiuo metu „TonyBet“ yra viena didžiausių internetinių lošimų bendrovių šalyje, organizuojanti sporto lažybas, kazino ir internetinius pokerio žaidimus. Bendrovė taip pat turi vieną didžiausių lažybų punktų tinklų Lietuvoje.

„Betsson AB“ – švedų įmonė įkurta 1963 metais. „Betsson AB“ yra viena didžiausių bendrovių Šiaurės Europoje, o lošimų rinkoje – vieni pasaulinių lyderių. Stokholmo NASDAQ akcijų biržoje „Betsson“ grupės rinkos kapitalizacija jau keletą metų siekia daugiau nei milijardą eurų. Remiantis 2015 m. duomenimis, „Betsson AB“ apyvarta siekia daugiau nei 400 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)