„Esu labai dėkingas „Lietuvos rytui“, kad jie nerodo kažkokių principų. Buvome susitarę, kad jie pasistengs atsiųsti D. Gordoną. Ketvirtadienį paprašėme to, ir jie visiškai nesiginčydami sutiko. Todėl tikrai esu labai jiems dėkingas“, – penktadienį lankydamasis DELFI konferencijoje, kalbėjo Karaliaus Mindaugo taurės varžybas organizuojančios Lietuvos krepšinio lygos (LKL) komercijos direktorius Žygimantas Surintas.

Tačiau dėkojo jis per anksti. Šeštadienį LKL paskelbė, kad D. Gordoną dėjimų konkurse keičia „Šiaulių“ atstovas Rytis Pipiras.

Neva 26-erių vilniečių sunkusis krašto puolėjas susižeidė antradienį vykusiame Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalyje, kuriame Utenos „Juventus“ sensacingai eliminavo titulą gynusį sostinės klubą. O D. Gordono trauma kažkodėl diagnozuota tik dabar.

Skelbiama, kad penktadienį krepšininkui buvo atliktas magnetinio rezonanso tyrimas, po kurio paaiškėję, jog amerikietis patyrė kelio traumą.

Traumuotas ar ne, bet D. Gordonas tąkart buvo geriausias rungtynių žaidėjas, pelnęs 25 taškus ir atkovojęs 15 kamuolių. Tiesa, pranešama, esą susižeidė jis paskutiniame ketvirtyje, nebedalyvavo „Lietuvos ryto“ treniruotėje ketvirtadienį ir nebesportuos mažiausiai iki kito trečiadienio.

Šeštadienį vyksiančiame dėjimų konkurse susirungs Aaronas Bestas („Juventus“), Isaiah Hartensteinas (Kauno „Žalgiris“), Donatas Tarolis (Panevėžio „Lietkabelis“), kviestinis svečias Gediminas Žitlinskas ir jau minėtas R. Pipiras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)