„Aplankiau šiandien mūsų neptūniečius, padrąsinau, palinkėjau ryžto ir azarto bei užtikrintai patikinau – Klaipėda jus myli ir tikrai tiki jumis! Ir džiaugsme, ir rūpestyje – mes visada kartu!“, - po apsilankymo „Neptūno“ treniruotėje teigė V. Grubliauskas.

Žinia, šiuo metu „Neptūno“ krepšinio klubas susiduria su didžiulėmis permainomis. Praėjusią savaitę klubą paliko legionierius Jimmy Baronas, dėl vidinių taisyklių pažeidimų iš klubo buvo pašalinti Omaris Johnsonas ir Larry Drew, su klubu, savininkų sprendimu, turėjo atsisveikinti ir jo vadovas Osvaldas Kurauskas.

Dėl klube susidariusios situacijos ir to priežasčių, pirmadienį meras V. Grubliauskas buvo susitikęs su „Neptūno“ akcininkų atstovais. Susitikimo metu sutarta ateinančią savaitę surengti klubo valdybos susirinkimą, į kurį būtų pakviesti ir miesto vadovai.

Trečiadienio vakarą „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyro ketvirtfinalyje „Neptūnas“ susitinka su Kauno „Žalgiriu“. Prieš rungtynes meras V. Grubliauskas priėmė Kauno mero Visvaldo Matijošaičio mestą iššūkį ir pasižadėjo „Neptūno“ laimėjimo atveju tris pirmadienius iš eilės, 8.30 val. ryto, prie Kauno mero kabineto durų sugroti Klaipėdos himną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)