Penktadienį (02.10) Simono Serapino vedamas Gargždų SC po dramatškos kovos palaužė Kauno r. „Omegą“ (17 perg. ir 11 pral.) rezultatu 88:82, o šeštadienį (02.11) įveikė Klaipėdos „Neptūno-2“ krepšininkus 84:72.

Tuo tarpu antroje reguliariojo sezono vietoje besirikiuojantis Tauragės krepšinio klubas proga užsitikrinti antrą poziciją ir ramiai laukti atkrintamųjų nepasinaudojo. Tauragiškiams šis savaitgalis susiklostė tragiškai. Penktadienį juos išvykoje sutriuškino Plungės „Olimpas“ 68:85. Šeštadienį RKL paskelbtose savaitės rungtynėse tarp Tauragės KK ir Kauno r. „Omegos“ aikštės šeimininkams teko ir vėl pripažinti pralaimėjus 78:82.

Nors Tauragės komanda su 22 pergalėmis ir 6 pralaimėjimais jau gali būti rami dėl vietos ketvirtfinalyje, tačiau iš antros reg. sezono vietos ją dar gali išstumti Ukmergės „Olimpas“. Pastaroji ekipa turi iškovojusi 19 pergalių ir 7 pralaimėjimus.

Dėl paskutinio tiesioginio kelialapio į ketvirtfinalį, praleidžiant atrankos etapą, grumiasi net 4 komandos. Kauno r. „Omega“, Vilniaus VKC (17/10), Plungės „Olimpas“ (17/11) ir Klaipėdos LCC tarptautinis universitetas (16/11).

5-12 vietas reguliariajame sezone užėmusios komandos rungtyniaus atrankos į ketvirtfinalį etape, kuriame žaidžiama iki 2 pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją