P. Jankūnas pasitempė kojos raumenį, tačiau tikras traumos rimtumas paaiškės tik po išsamios gydytojų apžiūros. Kauno ekipos simboliui šis mačas, nors jis ir baigėsi ant atsarginių žaidėjų suolelio, buvo istorinis.

10 taškų į „Olympiakos“ krepšį įmetęs 32-ejų metų kaunietis, Eurolygoje žaidžiantis jau net 14-ą sezoną, savo kraityje iš viso jau turi net 2351 taškus.

Rezultatyviausių visų laikų šio turnyro žaidėjų sąraše Paulius pakilo į 11-ą vietą, aplenkęs ne bet ką, o dabartinį savo trenerį ir Eurolygos legendą Šarūną Jasikevičių (2343). Būtent Šarui iki šiol priklausė daugiausiai tarp lietuvių pelnytų taškų rekordas.

Be savo vedlio likę žalgiriečiai lemiamą ketvirtį pradėjo tik su dviejų taškų deficitu, tačiau užstrigo „Olympiakos“ gynybos gniaužtuose, per 10 minučių pelnė vos 10 taškų ir Pirėjų paliko su pralaimėjimu 73:64.

„Didžiąją laiko dalį žaidėme labai gerai – laikėmės žaidimo plano. Manau, kad lūžis įvyko trečiame kėlinyje, kuomet daug klydome neprasižengdami laiku. Pražangų limitą išnaudojome labai anksti, o ir puolime šiek tiek praradome agresyvumą bei idėją, ką daryti su kamuoliu.

Iš kitos pusės, čia labai sunku žaisti, o „Olympiakos“ yra labai gera komanda, todėl viską apibendrinus esu labai patenkintas tuo, kaip mano komanda kovėsi“, – su oficialia Eurolygos svetaine po nesėkmės mintimis dalijosi Š. Jasikevičius.

„Vyrams neturiu jokių pretenzijų, nes tikrai kabinosi, kažkur kažkas neišėjo. Sąžiningai, galvoju, jog ir baterijos baigėsi, ypač Lukui Lekavičiui. Pirmojoje pusėje tiek veržėsi, tiek bandė būti agresyvus, bet kažkokie limitai tai yra“, – kalbėdamas su „BasketNews.lt“ pridėjo treneris.

Nutrūkus įspūdingai trijų iš eilės pergalių serijai „Žalgiris“ (9/13) Eurolygos turnyro lentelėje rikiuojasi dešimtas, o kitas rungtynes vasario 24-ą dieną žais išvykoje prieš artimiausią persekiotoją Bambergo „Brose Baskets“ (8/14) komandą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)