Lrytas.lt informuoja, kad 30-metis J. Baronas pasinaudojo sutartyje numatyta sąlyga nutraukti visus įsipareigojimus ir su „Lietuvos rytu“ sudarė kontraktą iki sezono pabaigos su galimybe jį pratęsti.

Įdomiausią, kad po paskutiniųjų šio sezono Europos taurės turnyro rungtynių Tomas Pačėsas, paklaustas apie galimas permainas sudėtyje, nusprendė patylėti.

Tiesa, jau daugiau nei savaitę netilo kalbos, jog Avelino „Sidigas“ komanda trokšta įsigyti D. Loganą. Tačiau tiek „Lietuvos ryto“ vadovybė, tiek T. Pačėsas užtikrintai kalbėjo, kad savo lyderio nepaleis.

„Taip, kalbėjomės mes ir su Loganu apie šią situaciją, bet jis lieka komandoje“, – Krepšinis.lt pirmadienį sakė vilniečių klubo direktorius Martynas Purlys.

„Mes nesame tramplinas, kuris leistų žaidėjui mumis pasinaudoti ir po pusės sezono mus palikti. Mes negalime taip greitai ir tokios kokybiškos pamainos surasti, todėl natūralu, kad mes nesutiksime su jokiu pasiūlymu“, – kategoriškas buvo ir T. Pačėsas.

Visgi pats amerikietis trečiadienio vakarą atsakyti, ar liks Vilniuje, negalėjo: „Nežinau“, – teatkirto jis.

Savo pasirodymą Europoje baigęs „Lietuvos rytas“ dabar kovas tęs jau tik dėl LKL medalių bei Karaliaus Mindaugo taurės.

Tuo metu be savo lyderio likęs „Neptūnas“ be šių dviejų turnyrų dar tęsia savo žygį FIBA Čempionų lygoje, laukdami varžovo aštuntfinalyje.

J. Baronas LKL pirmenybėse rinkdavo po 13,6, o Čempionų lygoje – po 14,9 taško.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)