Tripolės „Arkadikos“ klubo marškinėlius vilkintis D. Redikas pelnė 22 taškus, atkovojo 7 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir padėjo įveikti „Irakleio“ komandą 80:69.

Šios rungtynės nieko nereiškė abiem komandoms – turnyro lentelėje nė viena nekovoja dėl aukštesnių vietų. „Arkadikos“ antroje Graikijos krepšinio lygoje užima 11 vietą su 6 pergalėmis ir 10 pralaimėjimų.

Minėtose rungtynėse D. Redikas dvitaškius metė net 87,5 proc. taiklumu. Lietuvis nuo sezono pradžios neabejotinai tapo komandos lyderiu, o lygoje pagal statistiką patenka tarp geriausiųjų.

Gynėjas yra penktas pagal vidutiniškai per rungtynes pelnomus taškus (15,7), aštuntas – pagal rezultatyvius perdavimus (4,6), o meta į krepšį pavydėtinai taikliai – 59,6 proc.

Praėjusį sezoną po skandalo Latvijoje karjerą Nacionalinės krepšinio lygos komandoje Šakių „Vytis“ atnaujinęs D. Redikas vėliau persikėlė į LKL ir apsivilko Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ marškinėlius. Tačiau ir čia talentingas gynėjas neužsibuvo – koją pakišo istorija apie pavogtus bendrus komandos pinigus ir lažybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)