„Ta pozicija, kurią praėjusią savaitė išsakė klubo prezidentas, ji nesikeičia – neturiu, ką daugiau pakomentuoja. Nežinau, ką italai rašo ir dėl kokios priežasties, bet po klubo prezidento komentaro, jokio pasikeitimo šioje situacijoje nėra“, – Krepšinis.lt aiškino „Lietuvos ryto“ direktorius Martynas Purlys.

Prieš savaitę „La Gazzetta dello Sport“ tvirtino, kad pats D. Loganas sutiko palikti Lietuvą, tačiau galutinis žodis priklauso Vilniaus klubo vadovams. Tuomet buvo rašoma, kad „Sidigas“ ekipos marškinėlius gynėjas apsivilktų, jei „Lietuvos rytas“ nepatektų į Europos taurės TOP-8 etapą.

„Visiška nesąmonė. Jei būtų nors menkiausio pagrindo, gal ir nutylėčiau, bet šiuo atveju kažkas galvoja, kad geriau už mus pačius žino, kas vyksta klube“, – tuomet portalui lrytas.lt pareiškė klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas.

Bet čia istorija nesibaigė. Pirmadienį, jau kitame italų leidinyje, „Il Mattino“ žurnalistas Giuseppe Matarazzo rašė, jog Avelino klubo vadovai pasiūlė Vilniaus komandai didesnę išpirką, o tai derybas dar labiau pastūmėjo į priekį, nes toks sudomino ir G. Vainauską. Todėl gynėjas Lietuvą paliktų net „Lietuvos rytui“ patekus į Europos taurės turnyro TOP-8 etapą.

Negana to, skelbiama, kad ir pats D. Loganas trykšta entuziazmu sugrįžti į Italiją ir žaisti kartu su Joe Raglandu bei kitas bendražygiais, su kuriais jau spėjo pasišnekučiuoti telefonu.

„Taip, kalbėjomės mes ir su Loganu apie šią situaciją, bet jis lieka komandoje ir viskas: daugiau nieko aš negaliu pakomentuoti, – jog kalbos ne iš piršto laužtos, pripažino ir M. Purlys. – Jis turi kontraktą iki sezono pabaigos: su juo kalbėjome, išsakėme savo poziciją, jis išsakė savo – sutarėme, kad šį reikalą uždarome ir viskas.“

„Lietuvos rytas“ trečiadienį namuose žais lemiamas Europos taurės turnyro G grupės rungtynes prieš Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkus – bilietą į kitą etapą sostinės komandai garantuotų tik pergalė bent 9 taškų skirtumu.

D. Loganas, kuris prieš atvykdamas į Lietuvos sostinę žaidė Sasario „Dinamo“ komandoje – rezultatyviausias ir naudingiausias vilniečių komandos žaidėjas. Europos taurėje legionierius vidutiniškai per rungtynes pelno po 17,3 taško, atkovoja po 2,8 kamuolio, atlieka po 5,7 rezultatyvaus perdavimo, perima po 1,5 kamuolio.

LKL lygoje amerikietis vidutiniškai per rungtynes renka po 16,2 taško ir yra rezultatyviausias turnyro žaidėjas. Jis taip pat atkovoja po 2,4 kamuolio ir atlieka po 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)