Susitikimas prasidėjo rezultatyviai abiems komandoms ir sužaidus 2 minutes švieslentėje degė lygūs skaičiai (5:5). Įpusėjus kėliniui ir toliau nei viena ekipa pranašumo neįgijo (12:12), o po pirmų 10 žaidimo minučių priekyje minimaliai buvo „Juventus“ – 23:22.

Antrąjį ketvirtį Utenos komanda pradėjo 2 minučių atkarpą laimėdama rezultatu 7:0 bei atitrūko (30:22), o kėliniui dar neįpusėjus „Juventus“ jau pirmavo dviženkliu pranašumu (34:24). Po 20 žaidimo minučių uteniškių persvara kiek apmažėjo – 46:38.

Utenos „Juventus“ vidurio puolėjas Ovidijus Galdikas pirmoje rungtynių pusėje varžovams „išrašė“ 3 blokus, o visa „Juventus“ komanda bendrai sudėjus – 4.

Vos prasidėjus trečiajam kėliniui Kėdainių „Nevėžis“ sumažino savo atsilikimą iki (44:46) ir atrodė, kad vėl viskas prasideda iš naujo, tačiau uteniškiai atsakė spurtu 11:0 bei labai greitai susigrąžino dviženklį pranašumą (57:44), o likus 3 minutėms iki kėlinio pabaigos ekipas jau skyrė net 19 taškų (67:48). Po trijų kėlinių „Juventus“ pirmavo tais pačiais 19 taškų – 74:55.

Ketvirtame kėlinyje sužaidus pusę laiko „Nevėžio“ deficitas ir toliau nemažėjo (66:90), o rungtynių nugalėtojas jau nebekėlė abejonių. Galutinis rezultatas „Juventus“ naudai – 102:74.

„Juventus“ pirmą kartą šiame sezone pelnė triženklį taškų skaičių, o jo autoriumi likus žaisti kiek daugiau nei minutei tapo Dovis Bičkauskis.

Šiose rungtynėse „Nevėžio“ komanda padarė net 23 klaidas, o jų varžovai iš Utenos suklydo tik 9 kartus.

Utenos „Juventus“ ekipai „Tete-a-Tete Casino – LKL” čempionate tai buvo penktoji pergalė iš eilės. Paskutinį kartą šalies pirmenybėse uteniškiai suklupo dar praėjusių metų gruodžio 30-ąją, kuomet 73:76 nusileido „Vytautui“.

Tuo tarpu Kėdainių „Nevėžis“ pralaimėjo jau septintą kartą iš eilės, o paskutinį kartą pergale džiaugėsi 2016-ųjų gruodžio 10-ą prieš „Šiaulius“.

„Nevėžis“: Ignas Vaitkus 18, Karolis Petrukonis 15, Jermaine’as Love’as ir Toni Prostranas po 12, Paulius Petrilevičius 10 taškų.

„Juventus“: Aaronas Bestas 15, Vytautas Šulskis ir Jamaras Diggsas po 12, Gytis Sirutavičius, Dainius Šalenga, Dovis Bičkauskis ir Ovidijus Galdikas po 11, Vaidotas Čepukaitis 10 taškų.

LKL turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)