Į nokdauną svečiai Rusijos krepšininkus pasiuntė jau pačioje rungtynių pradžioje. Per pirmąsias 12 minučių „Olympiakos“ į varžovų krepšį pataikė net 9 tritaškius ir nutolo 43:16, taip iš anksto nulemdami mačo baigtį. Per šį trumpą laiką skaudžiausiai rusus baudė Vangelis Mantzaris ir Erickas Greenas iš toli pataikęs po 3 sykius.

Nors po pertraukos „Uniks“ ir atsitiesė, ketvirtajame kėlinyje sumažino savo atsilikimą net iki vienženklio taškų skirtumo, galutinai panaikinti milžiniško taškų skirtumo aikštės šeimininkams nebepavyko.

Tai buvo jau ketvirtas Kazanės komandos pralaimėjimas paeiliui.

Iš viso šiose rungtynėse graikai pataikė 14 iš 25 tritaškių (56 proc.). Svečiai vertėsi be Vassilio Spanoulio.

Šis rezultatas kovojant dėl aukštesnių pozicijų grupėje yra parankus Kauno „Žalgiriui“. Kad ir kaip pasibaigtų kauniečių ketvirtadienio rungtynės su „Barcelona“, „Žalgirio“ ir „Uniks“ ekipas turnyro lentelėje skirs mažiausiai viena pergalė – žalgiriečiai bus aukštesnėje pozicijoje.

„Olympiakos“: Erickas Greenas 25 (7/8 dvit., 3/5 trit., Georgios Printezis 20 (3/4 trit.), Nikola Milutinovas 11, Kostas Papanikolau 10 (2/5 trit.), Vangelis Mantzaris 9 (3/5 trit.)

„Uniks“:
Keithas Langfordas 25 (6/15 dvit., 3/8 trit., 7 rez. perd.)), Pavelas Antipovas 19, Artiomas Parachovskis 14.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)