Vis tik derybų sėkmė priklauso nuo sostinės klubo susitarimo dėl žaidėjo išpirkos. JAV ir Lenkijos pasus turintis krepšininkas turėtų sustiprinti Avelino ekipos šansus kovoti dėl Italijos taurės. Šių varžybų rungtynės numatytos vasario 16-19 dienomis.

Skelbiama, kad abi pusės yra arti susitarimo, o visą procesą dar labiau pagreitinti galėtų „Lietuvos ryto“ iškritimas iš Europos taurės turnyro.

Krepšinis.lt bandė susisiekti su „Lietuvos ryto“ direktoriumi Martynu Purliu, tačiau šis į skambutį neatsakė.

„Sidigas“ taip pat mėgino prisivilioti AJ Englishą iš Strasbūro SIG ir Scottą Bamforthą iš „Bilbao“, tačiau derybos dėl abiejų žaidėjų buvo gana komplikuotos.

D. Loganas, kuris prieš atvykdamas į Lietuvos sostinę žaidė Sasario „Dinamo“ komandoje – rezultatyviausias ir naudingiausias vilniečių komandos žaidėjas. Europos taurėje legionierius vidutiniškai per rungtynes pelno po 17,9 taško, atkovoja po 2,9 kamuolio, atlieka po 5,8 rezultatyvaus perdavimo, perima po 1,6 kamuolio.

Europos taurės turnyre jis yra ketvirtas krepšininkas pagal rezultatyvumą ir rezultatyvius perdavimus.

LKL lygoje amerikietis vidutiniškai per rungtynes renka po 16,1 taško ir yra rezultatyviausias turnyro žaidėjas. Jis taip pat atkovoja po 2,5 kamuolio ir atlieka po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)