„Lietkabelio“ ir „Žalgirio“ mūšį „Cido„arenoje stebėjo rekordinis sirgalių skaičius – net 5415. Rekordus sumušė ir DELFI TV transliacijos peržiūra – mačą stebėjo net 30 tūkst. vartotojų. Trečius metus LKL kovas transliuojanti DELFI TV tokio antplūdžio dar nėra sulaukusi.

Būtent dėl nelauktai didelio žiūrovų susidomėjo dalis žiūrovų ir patyrė techninius nesklandamus, dėl kurių negalėjo kokybiškai pasižiūrėti rungtynių.

„Atsiprašome vartotojų, kurie pirmadienį patyrė laikinus nesklandumus. Kartu džiaugiamės dideliu mūsų auditorijos susidomėjimu DELFI TV internetinėmis sporto transliacijomis. Vien LKL auditorija per trejus metus išaugo dvigubai. Vasarį baigsime diegti naują techninį sprendimą, kuris padės išvengti tokių situacijų ateityje ir leis mūsų daugiatūkstantinei auditorijai kokybiškai stebėti tiesiogines transliacijas“, – situaciją komentavo DELFI TV vadovas Gytis Oganauskas.

Verta pažymėti, kad visas LKL rungtynes, kurių netransliuoja televizija (teises tai daryti turi tik šeštadieniais ir sekmadieniais), krepšinio gerbėjai gali stebėti per DELFI TV.

Ši internetinė televizija per metus parodo daugiau nei 1200 tiesioginių sporto varžybų, konferencijų ir kitų renginių transliacijų. Be krepšinio ir futbolo, DELFI TV auditorija gali pamatyti tokių sporto šakų, kaip rankinis, tinklinis, lengvoji atletika, tenisas, boksas, sunkumų kilnojimas ir kitų, retai sulaukiančių televizijų dėmesio, tiesiogines transliacijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)