„Sveikinu savo komandą, personalą ir gerbėjus. Šios principinės pergalės mes laukėme labai ilgai. Sužaidėme gerai. Aišku, buvo prastesnių epizodų, tačiau kovėmės iki pabaigos. Treneriai ir žaidėjai dirbo ekstremaliomis sąlygomis. Tik su geromis treniruotėmis galima tai pasiekti. Tai fantastinė pergalė. Tai parodo, koks buvo atsidavimas. Tai – fantastinis vakaras“, - kalbėjo Š. Jasikevičius.

Šaras praktiškai visą paskutinį kėlinį rungtynes stebėjo rūbinėje. Š. Jasikevičius negailėjo pagyrų Dariui Maskoliūnui, kuris lemiamu momentu perėmė komandos vairą.

„Pasakysiu tiek, kad internetas vėluoja kokias dvi minutes. Anksčiau išgirdau riksmus tiesiai iš salės. Buvo aišku, kad viskas eina į gerą pusę. Jaučiu baltą pavydą Dariui, nes jis ten buvo. Nebuvau pasiruošęs pralaimėti CSKA kai toks baudų skirtumas. Tačiau dabar nenoriu apie tai kalbėti. Noriu pasidžiaugti Dariumi“, - kalbėjo Š. Jasikevičius.


Treneris neslėpė, kad antradienį puikiai veikė visi sumanymai.

„Daug kur pasiteisino mūsų planas. Pavyzdžiui, kalbant apie Nando de Colo. Bet, jei žaidėjai antroje pusėje praleidžia 29 taškus prieš tokią komandą kaip CSKA, tai mes galime kalbėti apie pergalę. Pirmą kėlinį mes padarėme per daug klaidų ir buvome nubausti. Bet kokiu atveju tai yra fantastika“, - džiaugėsi Š. Jasikevičius.

„Tiesą pasakius, man tai buvo pirmas kartas, kai rungtynes teko baigti be vyriausiojo trenerio. Tačiau mes nesutrikome, o ir trenerių štabas mūsų didelis. Taip, gal mums šiandien ir pasisekė, tačiau apie tai niekas nekalbės. Svarbiausia, kad pergalė yra mūsų“, - po rungtynių kalbėjo Edgaras Ulanovas.

„Sveikinu „Žalgirį“ su pergale. Varžovai kur kas geriau sužaidė antrą rungtynių pusę. Tuo tarpu mums yra didelė gėda. Mes žaidėme tiesiog gėdingai. Gėda, kaip mes žaidėme rungtynių pabaigoje. Klaidos, neatkovoti kamuoliai... O „Žalgiris“ žaidė agresyviai ties pražangos riba“, - spaudos konferencijoje trumpai kalbėjo CSKA strategas Dimitris Itoudis.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais sausio 27-ą dieną svečiuose su Stambulo „Darussafaka Dogus“ (Turkija) ekipa.

Šio sezono Eurolygoje dalyvauja 16 klubų. Į atkrintamas varžybas pateks aštuonios geriausios komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)