Tai pabrėžęs vilniečių vyriausiasis treneris Tomas Pačėsas tikisi, kad jo auklėtiniai puikiai išmoko praėjusią savaitę gautas Sankt Peterburgo komandos pamokas.

Nižnyj Novgorod“ žaidžia labai panašiai kaip mūsų buvę varžovai „Zenit“. Vidurio puolėjo pozicijoje rungtyniauja kroatas Tomislavas Zubčičius, todėl visi esantys aikštėje gali pataikyti tritaškius.
Puolime rusai žaidžia greitą, chaotišką, individualiu meistriškumu paremtą krepšinį, tačiau gynyboje praleidžia daug taškų. Bus labai svarbu, kaip mums pavyks gintis, ypatingai - vienas prieš vieną.

Manau, kad turėtume išnaudoti jėgos persvarą po krepšiu - tiek Drew Gordono, tiek Artūro Jomanto ar Laimono Kisieliaus. Taip pat į žaidimą pabandysime įtraukti Julių Juciką. Jei neįsivelsime į lakstymą ir mėtymą, tada turėsime neblogą šansą ir jį reikės išnaudoti“, - sakė T. Pačėsas.

„Įtampa visada yra ir ji jaučiasi. Vien dėl to, kad žaidi „Lietuvos ryte“. Tai - klubas, su maksimaliais reikalavimais, nes visi nori rezultato. Jei nori kažką laimėti, reikia priprasti taip žaisti, tai profesionalaus krepšinio dalis. Tačiau pabandysime bent šioms rungtynėms įtampą nuimti ir žaisti taip, kaip galime geriausiai“, - teigė treneris.

Anot T. Pačėso, į Rusiją kartu su komanda neišskridęs įžaidėjas Joshas Akognonas privalo prisivyti komandos draugus.

„Jis turi kelti savo meistriškumą ir gerinti fizinį pasiruošimą, todėl liko dirbti Vilniuje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)