Po apylygio pirmojo kėlinio, antrajame kauniečiai perėmė iniciatyvą ir pamažu didino savo persvarą, kuri paskutiniame kėlinyje perkopė ir 20 taškų ribą (77:56, 36 min.). Maskviečiams kiek sumažinti atsilikimą pavyko tik pačioje susitikimo pabaigoje.

Rezultatyviausias žalgiriečių gretose buvo Rokas Jokubaitis, pelnęs 17 taškų (6/6 dvit., 1/3 trit., 2/2 baud.), atkovojęs 5 kamuolius ir surinkęs 22 naudingumo balus. 13 taškų pridėjo Vitalijus Kozys, 11 – Erikas Venskus, 10 – Ignas Sargiūnas, 9 – Martynas Arlauskas, 7 (7 atk. kam.) – Grantas Vasiliauskas.

CSKA komandai Aleksandras Jeršovas pelnė 17, Aleksandras Chomenka – 15 taškų.

Prieš tai grupės varžybose žalgiriečiai 79:54 nugalėjo Rygos VEF ir 76:53 – Las Palmo „Canarias Basketball Academy“ krepšininkus.

Su kuo finale teks kautis žalgiriečiams, paaiškės penktadienio vakarą, po A grupės paskutinių rungtynių. Jeigu Vilniaus „Lietuvos ryto“ jaunimui jose pavyks įveikti Stambulo „Fenerbahče“, šeštadienį vyksiantis finalas taps principiniu Kauno ir Vilniaus derbiu.

Finalinis mačas, kuriame ir paaiškės varžybų laimėtojai, vyks šeštadienį nuo 16.30 val.

Kelialapis į „Adidas Next Generation“ finalo varžybas, kurios vyks Stambule (Turkija) Eurolygos finalo ketverto turnyro metu, atiteks tik turnyro nugalėtojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)