Rezultatyviausias kauniečių gretose buvo Grantas Vasiliauskas, kuris per 31 min. pelnė 18 taškų (6/7 dvit., 0/3 trit., 6/7 baud.), atkovojo 8 kamuolius ir surinko 28 naudingumo balus.

15 taškų prie pergalės pridėjo Martynas Arlauskas, 11 – Ignas Sargiūnas, 9 – Vitalijus Kozys, 5 – Erikas Venskus.

Latviams 15 taškų pelnė Edvardas Mezulis.

A grupėje taip pat kovoja Las Palmo „Canarias Basketball Academy“ (Ispanija, 0/1) ir Maskvos CSKA (Rusija, 1/0) komandos. Šių komandų tarpusavio akistatą 79:74 laimėjo rusai. Su ispanais žalgiriečiai žais ketvirtadienio vakare.

B grupėje kovoja Vilniaus „Lietuvos ryto“ jaunimas, kuris pirmąsias rungtynes žais ketvirtadienį 16 val. Vilniečių varžovai grupėje – Paryžiaus CFBB (Prancūzija), Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) ir Frankfurto „Fraport Skyliners“ (Vokietija) krepšininkai.

Dvi geriausios grupių komandos pateks tiesiai į finalą. Kelialapis į pagrindines Eurolygos jaunimo varžybas atiteks tik turnyro laimėtojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)