„Mūsų didžiausia klaida buvo antrasis kėlinys. 14-15 minučių žaidėme taip, kaip buvome suplanavę ir kaip ruošiamės, tačiau vėliau mes praradome koncentraciją ir neradome žaidėjo, kuris galėtų sustabdyti PAOK komandos žaidėją Thaddusą McFaddeną.

Mes žinojome jo galimybes, tam ruošiamės, stebėjome video įrašus. Visi žinojome, kad Th. McFaddenas yra geras žaidėjas, galintis ir pataikantis į krepšį. Privalėjome aktyviau ir drąsiau gintis. Leidome varžovams pelnyti per daug lengvų taškų. Kai tik turėjome galimybių perlaužti rungtynių eigą į savo pusę, tuoj pat pasipylė klaidos.

Apmaudu. Taip nutinka jau ne pirmose rungtynėse. Trūksta labai nedaug, bet viską lemia smulkios detalės, kurių mes neįvykdome ir paskui skaudžiai kenčiame, pralaimėdami rungtynes“, - susitikimo baigtį „Neptūno“ feisbuko paskyroje komentavo klaipėdiečių strategas.

Tai buvo trečias iš eilės „Neptūno“ pralaimėjimas FIBA Čempionų lygos turnyre. Keturias iš eilės nesėkmes uostamiesčio atstovai yra patyrę ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate.

D. Adomaitis yra ir Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)