Lygos atstovės kartu su Jonavos kūno kultūros ir sporto centro direktore Regina Stupuriene apžiūrėjo baigiamą statyti areną, kuri krepšinio rungtynėse talpins 2200 žiūrovų. Vėliau susitiko su laikinai savivaldybės mero pareigas einančiu Eugenijumi Sabučiu ir administracijos direktoriumi Valdu Majausku.

Vizito tikslas – noras būtent naujojoje Jonavos sporto arenoje surengti LMKL „Visų žvaigždžių“ dieną. Lyga kasmet didžiausiam savo renginiui renkasi vis kitą miestą ir 2017-aisiais užsuks į Jonavą.

„Džiaugiuosi, kad LMKL krepšininkės pirmosios išbandys Jonavos sporto arenos parketą. Visada labai smagu, kad galime populiarinti krepšinį ir kartu sukurti šventę Jonavos žmonėms“, – sakė LMKL vadovė A. Ginelevičienė.

„Tai – renginys, kuriame galimybę atsiskleisti turės ir talentingiausi jonaviečiai. Arena tik vasario pabaigoje atvers duris, o jau kovo 5-ąją didžiuodamasi galės priimti tikras Lietuvos žvaigždes“, – džiaugėsi Eugenijus Sabutis.

LMKL „Visų žvaigždžių“ diena Jonavoje vyks kovo 5-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją