Vitorijos komanda, kuriai atstovauja ir lietuvis Tadas Sedekerskis, Eurolygoje šį sezoną žaidžia sėkmingai. Per 14 mačų baskai laimėjo 9 sykius ir su dar 4 ekipomis šiuo metu dalijasi 2-6 vietas. Tačiau pyktelėjęs S. Alonso pažymi, kad tokius rezultatus komanda demonstruoja nepadedant savo brangiausiam pirkiniui.

„Žaidžiame be A. Bargnani, tačiau ne tris savaites, o praktiškai visą sezoną. Jis mums padėjo keliose svarbiose rungtynėse, kuriose pademonstravo savo talentą ir galimybes, tačiau ta komanda, kuri kovoja Eurolygoje ir čia yra pasiekusi jau devynias pergales – tai komanda žaidžianti be A. Bargnani, – „El Correo“ cituoja ispanų trenerį. – A. Bargnani su mumis keliavo į Atėnus, bet ten negalėjo žaisti dėl skrandžio problemų. Ir apskritai jo fizinė forma nėra tokia, kad galėtų kovoti tokio lygio turnyre.“

Šią savaitę Ispanijos čempionate „Baskonia“ kausis su Las Palmo „Gran Canaria“, o Eurolygoje – su Tel Avivo „Maccabi“. Anksčiau blauzdos skausmų kamuotas, o dabar vėl apsirgęs italas komandai ir vėl nepadės.

„Šis žaidėjas problemų dėl sveikatos turėjo ir NBA komandose, tačiau mes surizikavome ir tikėjomės, kad A. Bargnani taps viena iš mūsų žvaigždžių. Tačiau reikia būti realistais – šiuo momentu taip tikrai nėra, viena problema seka kitą. Jam dar reikia labai daug įrodyti“, – kad įsigijo katę maiše, pripažįsta S. Alonso.

Eurolygoje A. Bargnani vidutiniškai pelno 12,6 taško per 21 min., pataikydamas 60 proc. dvitaškių ir 31 proc. tritaškių.

Tačiau S. Alonso neslepia, kad iš 2006-ųjų NBA naujokų biržos pirmojo šaukimo tikėjosi visai ko kito ir apskritai mįslingai kalba apie krepšininko ateitį „Baskonia“ gretose.

„Anksčiau ar vėliau galutinai apsispręsime, ar jis mums gali padėti. Nemanau, kad jis į Vitoriją atvyko tiesiog pasižiūrėti miesto. Manau, kad jis atvyko tikėdamasis žaisti aukštame lygyje, tikėdamasis gero sezono. Žinau, kad jis nori padėti ekipai, tačiau jei to padaryti nepavyks, artimiausia A. Bargnani ateitis bus labai nelengva“, – pareiškė treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)