Penkta vieta. Jaunasis „Šiaulių” vidurio puolėjas M. Echodas autoritetų nepaiso. Po puikaus komandos draugo perdavimo vienas iš Šiaulių ekipos lyderių sudrebino „Žalgirio” krepšį.

Ketvirta vieta. Tado Klimavičiaus patirtis nepadėjo įveikti Andrejaus Agafonovo iš „Pieno žvaigždžių” gynybos. Ukrainietis drąsiai pareiškė, kad namų aikštelėje varžovams siautėti neleis ir „nupūtė” „Neptūno” krepšininko metimą.

Trečia vieta. „Vytauto” gynėjas Paulius Ivanauskas pademonstravo, kad akis turi ir nugaroje. Prie savęs pritraukęs du varžovus, krepšininkas puikiu perdavimu atidavė kamuolį Artūrui Valeikai. Aukštaūgiui beliko įkrauti jį į „Nevėžio“ krepšį.

Antra vieta. Vytautas Šulskis parodė, kad žaidžia ne tik efektyviai, bet ir efektingai. Vienas iš „Juventus“ lyderių puikiu perdavimu pro nugarą „apdovanoja“ komandos vidurio puolėją Ovidijų Galdiką. Pastarasis nieko nelaukdamas sudrebino varžovų krepšį ir sukurė įspūdingą epizodą.

Pirma vieta. Osvaldas Olisevičius iš „Pieno žvaigždžių“ nebuvo svetingas svečiams iš uostamiesčio. Krepšininko tritaškis paskutinėmis rungtynių sekundėmis nuskandino Klaipėdos „Neptūno“ komandą, o Pasvalio krepšininkai triumfuodami kėlė rankas į viršų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją