Praėjusį savaitgalį iš viso teisėjai skyrė net septynias technines pražangas, o Klaipėdos „Fortūnos“ strategas Vilius Stanišauskas pasižymėjo nepagarbiu elgesiu mačo arbitrų atžvilgiu.

Daugiausiai emocijų išvydome sostinėje, kur „Kibirkštis“ kovojo prieš Kauno „Aistes-LSU“. Svečių aukštaūgė Laura Želnytė ir vyriausiasis treneris Gediminas Meiliūnas gavo po techninę pražangą. Prie jų prisijungė Eglė Jucevičiūtė ir „Kibirkšties“ puolėja Vitalija Kaminskytė, kadangi tarp abiejų žaidėjų buvo įsiplieskęs konfliktas.

Ukmergės „Vilkmergės“ strategas Gitautas Kievinas gavo dar vieną techninę pražangą. „Fortūnos“ žaidėja Brigita Gudelionytė tokios nuobaudos sulaukė už kamuolio spyrį į tribūnas.

Tuo tarpu vyriausiasis treneris V.Stanišauskas techninę gavo už dar dvikovos metu reikštas emocijas. Jau pasibaigus rungtynėms, kurias „Fortūna“ namuose 67:73 pralaimėjo Šiaulių „Šiaulių-Universitetui“, V. Stanišauskas necenzūriniais žodžiais išplūdo arbitrus ir už tai LMKL jam skyrė piniginę baudą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją