Kaip rašo „The Jerusalem Post“, būtent 56-erių lietuvis yra atsidūręs eilinį kartą be stratego likusio daugkartinio Izraelio čempionų klubo vadovų taikiklyje, tačiau dėl posto jis konkuruoja ne su bet kuo, o su Ispanijos nacionalinės rinktinės strategu Sergio Scariolo.

Tiesa, kiek kitokią informaciją skelbia žurnalistas Davidas Pickas. Jo žiniomis, pirmasis kandidatų sąraše rikiuojasi Ainaras Bagatskis. 49-erių metų latvis šiuo metu Stambulo „Daruššafaka“ komandoje talkina Davidui Blattui, tačiau žydų ekipa derasi su Turkijos klubu, kad šis išleistų trenerį į Izraelį.

Anksčiau žydų spauda minėjo ir Jono Kazlausko pavardę, tačiau pastaruoju metu žiniasklaidoje ji nebefigūruoja.

„Maccabi“ šį sezoną pakeitė jau du trenerius. Pirmasis posto neteko Izraelio krepšinio specialistas Erezas Edelshteinas, o netrukus jo pėdomis pasekė ir jo tėvynainis Rami Hadaras.

Tel Avivo klubų vadovų kantrybės taurė persipildė po to, kai praėjusią savaitę Eurolygos turnyre komanda bejėgiškai 58:83 nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipai.

Vėliau problema iškilo ir Izraelyje – šalies čempionate 91:92 pralaimėta „Gilboa Galil Hapoel“ krepšininkams.

Nepaisant to, Tel Avivo ekipa Izraelio čempionate vis dar užima pirmąją vietą (8/2). Eurolygoje situacija kur kas prastesnė – tarp 16 komandų „Maccabi“ (5/7) yra tik 10-oje vietoje, tik viena pergale lenkia Kauno „Žalgirį“.

Agonija „Maccabi“ purto jau antrą sezoną. Fiasko Europoje buvo patirtas ir pernai, keitėsi treneriai, „Maccabi“ iš duobės nesugebėjo ištempti nei viduryje sezono prie komandos vairo stojęs kroatas Žanas Tabakas, komandai nepavyko iškovoti net ir Izraelio čempionų titulo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)