Gediminas lapkričio mėnesį buvo pripažintas geriausiu SKM krepšininku. Prizas už tai – treniruotė su profesionalais.

Asmeninių įgūdžių ugdymo treniruotėje G. Alisas kamuoliu ir aikšte dalijosi su LKL duonos ragavusiais Šarūnu Vingeliu, Andriumi Aleksandrovu, Šarūnu Beniušiu, Roku Griniumi, Kajumi Okmanu, NKL čempionu Dariumi Griciumi, geriausiu NKL kamuolio skirstytoju Tomu Galecku ir kitais.

Su jais drauge apšilo, atliko trenerių Giedriaus Kurtinaičio ir Aurimo Jasilionio skiriamus pratimus ir užduotis, o už pramestus baudų metimus kartu su visais bėgiojo „aikšteles“.

„Treniruotė paliko įspūdį. Visi „Rasų“ komandoje tokie dideli, visi greiti, visi tikslūs. Visi greitai bėga, aukštai šoka, visi deda į krepšį, o kai kurie taip tiksliai meta tritaškius, kad išmetę metimą nusisuka tęsti pratimo, nes žino, kad kamuolys tikrai įkris į krepšį,“ – po treniruotės įspūdžiais dalijosi G. Alisas.

Vilnietis žaidžia dviejose SKM komandose. Su bendraamžiais jis kovoja Sostinės KM I, treniruojamoje Algirdo Milono, ir atstovauja Mindaugo Noreikos treniruojamus trylikamečius Sostinės KM I-„Aviva”. Su pastaraisiais vaikinas G. Alisas šiemet debiutavo ir Europos jaunimo krepšinio lygos (EYBL) turnyre.

Lapkričio mėnesį G. Alisas tiesiog drebino MKL. Per U-13 čempionato rungtynes G. Alisas vidutiniškai pelnė po 24,8 taško, atkovojo po 14,4 kamuolių ir rinko 32 naudingumo balų vidurkį.

Prieš mėnesį geriausiu SKM piramidės krepšininku buvo paskelbtas SKM jaunimo komandos „LEU-Safety Style“ gynėjas Augustinas Venckus. Spalio mėnesio MVP lankėsi Šakių „Vyčio“ treniruotėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją