Kaip skelbia lrytas.lt, su amerikiečiu buvo sudarytas tik bandomojo laikotarpio kontraktas. Jam pasibaigus komanda padėkojo gynėjui už įdėtą darbą ir pagalbą kolektyvui sunkiu metu.

32-ejų metų 180 cm ūgio gynėjas, per karjerą spėjęs pažaisti įvairiuose LIetuvos klubuose, Vilniuje praleido keletą mėnesių.

LKL čempionate jis sužaidė 10 rungtynių per kurias pelnė po 7,3 taško ir atliko po 3,2 rezultatyviaus perdavimo. Europos taurėje jis aikštėje pasirodė per 7 rungtynes ir vidutiniškai rinko po 3,4 taško bei atliko po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Išvykus R. Broadusui, Tomas Pačėsas savo dispozicijoje turi dar tris amerikiečius – gynėjus Davidą Loganą ir Corey Fisherį bei puolėją Drew Gordoną. Taip pat komandoje žaidžia dar du legionieriai – nigerietis Joshas Akognonas ir lenkas Adamas Lapeta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)