„Žalgiris“ nusileidžia „Real“ komandai už aikštelės ribų. Bet aikštelės ribose jie gali su jais žaisti. Mes neturime variantų laimėti, jeigu leidžiame varžovams įmesti 96 taškus – tai yra per daug. Daugiau nežinau, kaip tai paaiškinti – nebuvome pasiruošę mirti aikštelėje. Prašiau žaidėjų, kad visa koncentracija būtų gynyboje, bet to nebuvo“, – portalui „BasketNews.lt“ po rungtynių sakė Š. Jasikevičius.

Anot jo, L. Dončičiaus tritaškiai rugtynių pabaigoje buvo svarbūs, tačiau ne jie nulėmė mačo baigtį.

„Mes žinojome, kad galime jiems pridaryti daug problemų puolime ir tai padarėme. Bet visiškai neapsigynėme. Daug kas kalbės apie Luka Dončičiaus tritaškius. Taip, jie buvo sunkūs, iš fantastikos srities. Bet na ir kas? O kas buvo 39 minutes, kas juos vedė iki tritaškių? Mums vis kas nors atsitinka, kai mes atvažiuojame į grandų namus. Mes elgiamės kitaip ir nesugebu to pakeisti“, – po mačo apie rungtynes kalbėjo Š. Jasikevičius.

Anot jo, progreso komandos žaidime nematyti. „Komanda – gera, bet apie kokį progresą galima kalbėti, kai praleidžiame 96 taškus?“, – retoriškai klausė jis.

Tuo meu 400-ąją pergalę prie „Real“ vairo iškovojęs Pablo Laso pagyrė varžovus. „Žalgiris“ žaidė labai gerai, varžovai buvo pavojingi prie tritaškio linijos.Esu patenkintas pergale, nes kiekvienos rungtynės Eurolygoje kainuoja labai daug jėgų. Po pertraukos pagerinome gynybą, nors varžovams vis tiek leidome pelnyti labai daug taškų. Džiaugiuosi, kad L. Dončičius atsiskleidė“, – tvirtino ispanas.

Kitą savaitę keturias pergales iš 11 galimų savo sąskaitoje turintis „Žalgiris“ namuose priims Priėjo „Olympiakos“ krepšininkus, kurie per 10 mačų laimėjo 6 sykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)