„Bonoje gyvenau vienas, šeima tik atskrisdavo. Sakiau agentui, kad noriu grįžti į Lietuvą ir pasisekė“ , – pasakoja T. Klimavičius.

Ilgametis „Žalgirio“ žaidėjas pripažįsta, kad geriausi jo metai prabėgo būtent Kaune. 34-erių veteranas sako jau galvojantis ir apie karjeros pabaigą ir svarsto, ką veiks, kai sportbačius pakabins ant vinies. „Sunku matyti save už 2 metų, nežinai, kaip susiklostys gyvenimas“ , – tvirtina krepšininkas.

Triskart LKL čempionas savo apdovanojimų kolekcijoje turi ir jam itin brangų apdovanojimą – 2010 metais su Lietuvos rinktine iškovotą pasaulio čempionato bronzą. T. Klimavičius prisiminė, kad toje komandoje buvo puiki atmosfera. „Mes visi labai gerai sutardavom, buvom vieningi. O kai būna vieningi, ateina ir pergalės“ , – sako aukštaūgis.

Interviu T. Klimavičius taip pat papasakos, kas jį nustebino Vokietijoje, kaip treneriai motyvuodavo krepšininkus ir kokiame klube jis tikrai nežais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)