„Lietuvos ryto“ žaidėjai susitiko su ambasadore Anne Hall, kuri sužinojusi, kad Vilniaus klube rungtyniauja nemažai amerikiečių panoro susipažinti su ekipa artimiau.

„Žinokite, kad jūsų pirma šeima yra komanda, tačiau jūs turite ir kitą šeimą - Amerikos bendruomenę“, - tautiečiams kalbėjo A. Hall.

Po poros valandų sostinės klubo krepšininkai jau turėjo galimybę pačiupinėti naujausius ginklus ir išklausyti prezentaciją apie NATO veiklą šalyje.

Lietuvos kariuomenės Jungtiniam štabui „Lietuvos ryto“ kapitonas Davidas Loganas, kaip ir ambasadorei, įteikė autografais išmargintus komandos marškinėlius ir abi pusės tikėjosi, kad ši viešnagė būsimo ilgalaikio bendradarbiavimo pradžia.

Vilniaus ekipos žaidėjai taip pat stebėjo karo policijos surengtą ginklų demonstraciją, o vėliau apsilankė vietos sporto komplekse ir krepšinio salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)