„Žalgiris“ itin solidžiai 86:72 laimėjo prieš Bambergo „Brose“ ekipą, o pirmasis su žurnalistais pasikalbėti atėjo Šarūnas Jasikevičius – Vokietijos čempionų treneris Andrea Trinchieri į spaudos konferenciją pavėlavo 30 min.

„Atsiprašau už delsimą. Priežastis to, kas nutiko aikštėje, yra paprasta: 42 atkovoti kamuoliai prieš 21. Jie tiesiog užgožė mus. Neįmanoma išgyventi išvykos rungtynėse vien tik krepšį atakuojant geru pataikymo procentu.

Mes stengėmės, tačiau kiekvienoje atakoje neatkovodavome kamuolio ir darydavome kvailas klaidas. Dėl šių aspektų ir yra taip sunku išgyventi šio sezono Eurolygoje.“

Paklaustas, ką su savo auklėtiniais taip ilgai kalbėjo rūbinėje, italas nė neketino pateikti atsakymo.

„Čia rimtas klausimas? Rūbinė – kaip Las Vegasas: kas nutinka rūbinėje – lieka rūbinėje“, – linksmą pavyzdį pateikė 48-erių metų specialistas.

6 tritaškius iš 12 pataikiusio (antro kėlinio pabaigoje – 4 iš eilės) Kevino Pangoso žaidimas, „Brose“ vairininko manymu, tapo esminiu rungtynių lūžiu.

„Prieš Pangosą gynėmės labai silpnai. Laimėjome pirmąjį ir ketvirtąjį kėlinius, tačiau tarp jų Pangosas mus žudė. Nesugebėjome perskaityti situacijų ir prie jų prisitaikyti. Mums trūko koncentracijos“, – pripažino A. Trinchieri.

„Žalgiris“ su 3 pergalėmis ir 6 pralaimėjimas Eurolygoje šoktelėjo į 13-ą vietą, o „Brose“ (2/7) smuktelėjo į priešpaskutinę 15-liktą poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)