Iki mačo pabaigos likus žaisti 1 minutei Vytautas Šarakauskas pataikė tritaškį ir priartino klaipėdiečius iki 60:61, paskui apsigynė ir turėjo netgi progą persverti rezultatą savo naudai, tačiau likus 36 sekundėms Jimmy Barono tritaškis iš itin sudėtingos padėties tikslo nepasiekė, o Willie Deane'as realizavo abi baudas – 63:60 (likus 16 sek.).

Tuomet Dainius Adomaitis paprašė minutės pertraukėlės, bet iškart po jos J. Baronas suklydo išmesdamas kamuolį iš už užribio ir „Ventspils“ iškovojo pergalę.

Šeimininkams trečdalį taškų surinko buvęs žalgirietis W. Deane'as, kurio sąskaitoje – 22 taškai (4/9 dvitaškiai, 3/5 tritaškiai, 5/6 baudos) ir 6 rezultatyvūs perdavimai.

Ronaldas Zakis pelnė 12 (9 atk. kam.), o Edgaras Želionis pridėjo 9 taškus (18 min., 2/2 dvitaškiai, 1/2 tritaškis, 2/2 baudos).

„Neptūno“ gretose rezultatyviausiai žaidė Jerai Grantas ir Jimmy Baronas po 16, Mindaugas Girdžiūnas 12 taškų.

Nepaisant šio kluptelėjimo, „Neptūnas“ išsaugojo grupės lyderio poziciją.

Kitas rungtynes klaipėdiečiai žais kitą trečiadienį, lapkričio 30 dieną, namuose su Radono „Rosa“ (3/2) iš Lenkijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)