„Džiaugiuosi, kad toks projektas vyksta ir skiriamas dėmesys mažoms mergaitėms. Jos gali susipažinti su Lietuvos krepšinio žvaigždėmis ir tai pasiteisina. Mano gimtoje Ukmergėje jau du mėnesius sportuoja 17 mergaičių“, – džiaugėsi projekto ambasadorė Rima Valentienė.

Vilniuje trenerės Živilės Mikalauskaitės nurodymų klausosi būrys 7–10 metų mergaičių. Treniruotėje apsilankė ir taip būsimas krepšinio žvaigždes nustebino Vilniaus „Kibirkšties“ žaidėjos Gabija Meškonytė, Daugilė Šarauskaitė ir Eglė Šniokaitė bei šalies krepšinio pažibos Sandra Linkevičienė ir R. Valentienė.

„Mano tėtis yra krepšinio treneris ir man pačiai labai patinka žiūrėti krepšinį, todėl pagalvojau, kodėl gi pati negaliu žaisti. Smagu, kai laimi ir su komanda žaidi“, – savo pasirinkimą žaisti krepšinį motyvavo mergaitė.

Projektas „Tapk krepšinio žvaigžde“ bus tęsiamas viso sezono metu, o garsios LMKL krepšininkės taip pat lankysis Šiauliuose, Marijampolėje ir kituose miestuose. Krepšininkės vyks į sporto mokyklas, stebės mergaičių tobulėjimą bei pačios ves treniruotes ir dalins naudingus patarimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją