Pirmasis – legionierius iš JAV Sheltonas Jacksonas, komandoije, tikėtina, užtruks ilgiau. Antrasis – Natural Pharmaceuticals-RKL čempionate rungtyniaujančios komandos Vilniaus „LEU-Safety Style“ gynėjas Augustinas Venckus – į komandą įsiliejo vienai dienai.

190 cm ūgio devyniolikmetis buvo pripažintas geriausiu Sostinės krepšinio mokyklos spalio mėnesio žaidėju. Prizas už šį įvertinimą – treniruotė su profesionalia komanda, kuria tapo Šakių „Vytis“.

„Puikus prizas! Nepaprastai įdomu buvo išbandyti aukšto lygio komandos treniruotę. Buvau šiltai priimtas visos „Vyčio“ komandos, spėjau susipažinti su deriniais, pajusti ekipos braižą.

Įspūdį paliko buvimas aikštėje su LKL patirties turinčiais žaidėjais, kurių Šakių komandoje net penki - Gediminas Maceina, Povilas Butkevičius, Edgaras Stanionis, Paulius Beliavičius, Edvinas Jezukevičius. Tikrai pasisėmiau patirties žaisdamas su jais vienoje aikštėje, stebėdamas ir analizuodamas jų sprendimus. Manau, tai padės ir man į savo žaidimą inešti naujų vėjų,”- po treniruotės įspūdžiais dalijosi A. Venckus.

„LEU-Safety Style“ lyderis spalio mėnesį RKL pirmenybėse rinko po 17,3 taško, o jo atstovaujama komanda debiutinį sezoną pradėjo viena pergale per tris susitikimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją