Be traumuoto Gyčio Sirutavičiaus ir dėl asmeninių problemų Lietuvoje likusio Dainiaus Šalengos vertęsi Antano Sireikos auklėtiniai po trijų kėlinių pirmavo dviženkle persvara (61:49), tačiau dėl pergalės turėjo kautis iki paskutinių sekundžių ir ją pasiekė tik po nesėkmingos varžovų atakos, kai likus žaisti 4 sekundėms tritaškio nepataikė Jovanas Novakas, o iš arčiau netaiklus buvo ir kamuolį puolime atkovojęs Alpha Kaba.

„Mega Leks“: Vlatko Čančaras 22 (4/7 dvitaškiai, 4/7 tritaškiai, 2/3 baudos), Alpha Kaba (16 atk. kam.) ir Jovanas Novakas po 15, Kostja Mushidi 11 taškų.

„Juventus“: Vaidas Čepukaitis 19 (8/8 dvitaškiai, 3/8 baudos), Vytautas Šulskis 18 (7/9 dvitaškiai, 1/6 tritaškis, 1/3 bauda, 11 atk. kam.), Jamaras Diggsas 16, Valdas Vasylius ir Spenceris Parkeris po 8, Dovis Bičkauskis 7 taškai.

Nors „Mega Leks“ oficialiai laikomas Belgrado klubu, namų rungtynes jis žaidžia už maždaug 75 kilometrų nuo Serbijos sostinės esančioje Sremska Mitrovica. To priežastis labai paprasta: nuo 2014 metų Adrijos krepšinio lygoje negali žaisti daugiau nei du vieno miesto klubai. Kadangi Belgradui atstovauja „Partizan“ ir „Crvena Zvezda“, „Mega Leks“ teko išsikelti.

Primename, kad FIBA Čempionų lygos sezono starte uteniškiai 91:84 pranoko Strasbūro SIG ir 69:59 laimėjo prieš Ostendės „Telenet“ ekipą, bet 71:93 neprilygo neprilygo Tenerifės „Iberostar“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)