M. Kuzminskas pirmą kartą vilkėdamas „Knicks“ marškinėlius ant parketo pasirodė dar pirmoje rungtynių dalyje. 26-erių lietuvis pirmo kėlinio pabaigoje, likus žaisti 45 sek., kai Niujorko komanda pirmavo 28:18, pakeitė Carmelo Anthony.

Per šiek tiek daugiau nei 5 min. Kūzia trenerio nenuvylė – pataikė 1 dvitaškį iš 3, vienintelį mestą tritaškį ir atkovojo 2 kamuolius.

Antrą kartą Jeffas Hornacekas 206 cm ūgio puolėją vėl pakėlė pačioje trečioje kėlinio pabaigoje: likus žaisti 49 sek. jis vėl leido atsipūsti C. Anthony.

M. Kuzminskas ir ketvirtą kėlinį pradėjo būdamas aikštėje, bet „Jazz“ truktelėjo į priekį (85:80), o po „Knicks“ paprašytos minutės pertraukėlės lietuvis liko ant suolo. Iki finalinio teisėjo švilpuko jis ant parketo daugiau taip ir nebepasirodė. Bet ir Niujorko komandoms žvaigždėms pergalės neišplėšti nepavyko.

Iš viso Kūzia žaidė 8 min., per kurias ir surinko tuos pačius 5 taškus (1/3 dvit., 1/2 trit.) ir 2 atkovotus kamuolius. Be to, jis dar kartą prasižengė, o pagal +/- rodiklį buvo vienas blogiausių komandoje, bet geriausias tarp visų atsarginių žaidėjų (-6).

Savo šanso šioje rungtynėse nesulaukė trys „Knicks“ žaidėjai, o iš žaidusių Mindaugas aikštėje lakstė mažiausiai.

„Knicks“: Kristapas Porzingis (8 atk. kam., 2 blk.) ir Carmelo Anthony (9 atk. kam.) po 28, Derrickas Rose'as 18 (8 rez. perd.), Courtney Lee 10 taškų.

„Jazz“: Gordonas Haywardas 28 (14/14 baud. met.), George'as Hillas 23 (9 rez. perd.), Rodney Hoodas 18, Derrickas Favorsas ir Rudy Gobertas po 13, Joe Johnsonas 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)