27-erių metų lygos naujokas Mindaugas Kuzminskas aikštėje pasirodė, kai „Knicks“ nebeturėjo jokių iliuzijų – iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti 5 minutes 56 sekundes ir rezultatui esant 86:109.

Per tą laiką lietuvis spėjo pelnyti 6 taškus (0/1 dvitaškis, 1/1 tritaškis, 3/4 baudos) ir perimti bei atkovoti po 1 kamuolį, o šeimininkai buvo pranašesni 13:9. M. Kuzminskas pataikė tolimą tritaškį prieš pat finalinę sireną ir pradžiugino gerbėjus, bet šis metimas padėjo tik kiek sušvelninti atsilikimą.

Tiesa, šį epizodą išvydo tik dalis žiūrovų, nes didžioji dauguma jų jau seniai buvo palikę tribūnas, o prieš tai nušvilpinėjo bejėgiškai atrodžiusius Jeffo Hornaceko treniruojamus saviškius jau nuo dvikovos vidurio – antro kėlinio pabaigoje jie atsiliko 42:62.

Beje, ketvirtas ketvirtis, kuriame ant parketo ir žengė M. Kuzminskas – vienintelis, kurį niujorkiečiai laimėjo, o mūsiškis buvo netgi rezultatyvesnis iš latvį Kristapą Porzingį, kuris per 28 min. nepataikė nė vieno metimo iš žaidimo (0/4 dvitaškiai, 3/4 baudos, 8 atk. kam., 3 blokai, 4 pražangos).

„Knicks“: Carmelo Anthony 21 (5 klaidos), Derrickas Rose'as ir Courtney Lee po 16, Brandonas Jenningsas 12 taškų.

„Rockets“: Jameas Hardenas 30 (4/4 dvitaškiai, 5/12 tritaškiai, 7/8 baudos, 15 rez. perd.), Ericas Gordonas 21 (4/7 tritaškiai), Montrezlas Harrellas 17 (10 atk. kam.), Ryanas Andersonas 16 (9 atk. kam.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)