34 metų „Spurs“ klubo žvaigždė T. Parkeris skaičiuoja paskutinius metus NBA lygoje ir matydamas, kaip vienas po kito traukiasi jo ilgamečiai draugai, pats ima galvoti, ką veiks, kai baigs krepšininko karjerą. Vienas iš variantų - NBA komandos savininko pareigos. Apie tai jis pasisakė prancūzų žurnalui „Le Journal du Dimanche“.

Tiesa, kol kas krepšininkas tiksliai nenurodė, kurią komandą jis norėtų įsigyti. Tačiau prisipažino, kad tokiam žingsniui jis ruošis palaipsniui - iš pradžių planuoja įsigyti tik dalį komandos akcijų, o vėliau ir tapti pagrindiniu komandos vadovu. Būtent tokiu principu jis įsigijo Vilerbano „Asvel“ komandą bei tapo jos prezidentu, kuriuo yra iki šiol.

Kol baigs karjerą, T. Parkeris planuoja iškovoti ir bent dar vieną čempionų žiedą. Šiais metais šansas yra itin realus, kadangi „Spurs“ komanda demonstruoja įspūdingą formą, iškovojusi visas tris pergales bei pirmose rungtynėse patiesusi galingą „Warriors“ komandą rezultatu – 129:100. San Antonijaus ekipa užtikrintai pirmauja Vakarų konferencijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)