Taškas į tašką vykusiame mače viskas sprendėsi ketvirtame kėlinyje, kurį dviem tritaškiais iš eilės atidarė Tyrece'as Rice'as. Katalonai po truputį susikrovė 8 taškų persvarą (76:68) ir pergalingai užbaigė susitikimą.

Per paskutinę trečio kėlinio ataką traumą patyrė vienas šeimininkų lyderių Ante Tomičius, kuris lemiamame ketvirtyje į aikštę taip ir nebesugrįžo.

„Barcelona“: Tyrese'as Rice'as 18 (4/6 dvitaškiai, 3/6 tritaškiai, 1/2 bauda, 6 rez. perd.), Victoras Claveras 13 (3/3 dvitaškiai, 2/2 tritaškiai, 1/2 bauda), Ante Tomičius ir Stratos Perperoglou po 11, Aleksandras Vezenkovas 9 (3/3 dvitaškiai, 3/3 baudos), Joey Dorsey 8 taškai (9 atk. kam.).

„Brose“: Danielis Theisas (5/7 dvitaškiai, 3/3 tritaškiai) ir Fabienas Causeur (6/8 dvitaškiai, 1/4 tritaškis, 4/5 baudos) po 19, Janis Strelniekas ir Darius Milleris po 7 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją