Projekto ambasadorė Rima Valentienė bei Ukmergės „Vilkmergės“ krepšininkės Martyna Petrėnaitė, Martyna Čepaitė bei legionierė Olivia Brown surengė mergaitėms smagią krepšinio treniruotę.

Trenerė Rita Troškienė džiaugėsi, kad šiais metais Ukmergėje surinkta kaip niekada anksčiau gausi mergaičių krepšinio grupė. Bendra treniruotė joms suteikė daug džiaugsmo ir gerų emocijų.

R.Troškienės su šiomis mergaitėmis stebi „Vilkmergės“ namų rungtynes ir dalyvauja komandų pristatyme, kai išveda į aikštę krepšininkes. Mergaitės džiaugiasi, jog turi savo asmenines aprangas.

Projekto ambasadorė R. Valentienė pasidžiaugė, kad po garsių LMKL krepšininkių apsilankymo Ukmergėje, atsirado tiek susidomėjimo krepšiniu.

„Buvau nustebusi, kad treniruotę stebėjo tiek daug susirinkusių tėvelių, kurie noriai su mumis bendravo, daug domėjosi apie krepšinį, tai labai džiugina. Treniruotės metu pamačiau nemažai labai stiprių ir gabių mergaičių, kurios turi potencialo tapti puikiomis krepšininkėmis“, – kalbėjo viena garsiausių Lietuvos krepšininkių.

Treniruotėje apsilankiusi „Vilkmergės“ ekipos legionierė O.Brown linkėjo, kad dabartinis mergaičių entuziazmas niekur nedingtų, jos siektų savo tikslų ir taptų profesionaliomis žaidėjomis.

„Buvo labai smagu leisti krepšinio treniruotę su mažylėmis. Tai puiki patirtis ir galimybė pabūti su jomis, pamatyti kultūrą, kurioje jie auga ir žaidžia tą patį, ką ir aš – krepšinį. Tikiuosi, jog ateityje mergaitės išlaikys tą aistrą, kokią turėjau ir aš, siekiant didesnių tikslų“, – praleista diena su projektu „Tapk krepšinio žvaigžde“ džiaugėsi „Vilkmergės“ žaidėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją