Abiejose komandose kartu sudėjus yra net 12 žaidėjų, turinčių NBA lygos patirties.

Septyni atstovauja „Real“ (Andresas Nocioni, Rudy Fernandezas, Anthony Randolphas, Gustavo Ayonas, Jeffrey Tayloras, Othello Hunteris ir Trey Thompkinsas), penki – „Baskonia“ ekipai (Andrea Bargnani, Shane‘as Larkinas, Rodrigas Beubois, Tornike Shengelia ir Joshas Akognonas). Kartu sudėjus „Real“ krepšininkai yra sužaidę 1382 NBA rungtynes, o „Baskonia“ – 1001 NBA mačą.

Lyderis visame šiame kontekste yra italas A. Bargnani. Vitorijos klubo superžvaigždė NBA lygoje yra sužaidęs 561 rungtynes. „Real“ veterano A. Nocioni sąskaitoje – 537 rungtynės. Jiems įkandin žengia R. Fernandezas (267), A. Randolphas (257) ir Sh. Larkinas (204).

Lietuvos laiku šios rungtynės prasidės 22 val.

„Real“ naujosios Eurolygos sezoną pradėjo dviem pergalėmis, o „Baskonia“ po laimėto pirmojo mačo suklupo Kaune, kur penktadienį nusileido „Žalgiriui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)