Užsienio žiniasklaidoje minimi trys pagrindiniai kandidatai atsisėsti į „Maccabi“ vyriausiojo trenerio kėdę – tai 61-erių Jonas Kazlauskas, 67-erių serbas Svetislavas Pešičius ir 51-erių italas Luca Banchi.

Paskutinį kartą klubinei komandai J. Kazlauskas vadovavo 2013-2014 metų sezone, kuomet dirbo kinų „Southern Tigers“ komandoje. Per savo karjerą specialistas dar yra treniravęs Kauno „Žalgirį“, Vilniaus „Lietuvos rytą“, Pirėjo „Olympiakos“ ir Maskvos CSKA klubus.

Tuo metu tarptautinėse arenose jo pastabų klausėsi geriausi Kinijos ir Graikijos, pastarąsias keturias vasaras – Lietuvos krepšininkai. Juos J. Kazlauskas 2013 ir 2015 metais atvedė iki sidabro medalių Europos čempionatuose, tačiau po nesėkmingų Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių pasitraukė iš posto.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)