M. Gecevičius buvo pagrindinis Saragosos komandos pergalės kalvis. 28-erių metų gynėjas, rungtynes pradėjęs starto penkete, žaidė 28 minutes, per kurias pelnė 19 taškų (2/3 dvit., 4/9 trit., 3/3 baud. met.).

Jis dar atkovojo 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 1 varžovų pražangą, tačiau pats padarė porą klaidų ir 2 sykius pažeidė taisykles bei surinko 13 naudingumo balų.

Tuo metu M. Pocius pakilo nuo suoliuko ir aikštelėje praleido tik 10 minučių ir per šį laiką spėjo surinkti tik 2 taškus (1/2 dvit., 0/3 trit.).

Be to, 30-metis vilnietis atkovojo ir prarado po kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą prasižengė bei surinko -2 naudingumo balus.

Verta pažymėti, kad trečio kėlinio pabaigoje Mursijos komanda liko be savo pagrindinio įžaidėjoFacundo Campazzo: 25-erių argentinietis už vaidybą gavo techninę pražangą, o kadangi ji buvo antra – teko palikti aikštelę.

„Tecnyconta“: Martynas Gecevičius 19, Robinas Benzingas 16, Stevanas Jelovacas 13, Stephenas Holtas ir Filipas Kraljevičius po 9 taškus.

UCAM: Vitoras Benite 17, Marcos Delia 13, Billy Baronas ir Ovie Soko po 11, Facu Campazzo 9 taškai.

Por esto fue expulsado @facucampazzo. Supuso su segunda técnica en el partido y por tanto la eliminación.
(vía @MovistarBasket) pic.twitter.com/QUZantdHaH
— infoCBMurcia (@infoCBMurcia) October 22, 2016


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)