„Kiekvieną sezoną turime vis daugiau klubo gerbėjų, kurie noriai lankosi mūsų ekipos rungtynėse. Norėdami jiems atsidėkoti ir tuo pačiu pasiūlyti dar „Kibirkšties“ neatradusiems – atrasti, esame priversti galvoti įvairių atrakcijų. Šįsyk nusprendėme visus krepšinio mylėtojus pakviesti tapti „Kibirkšties“ klubo garbės nariais“, – pasakojo ekipos vadovas Dainius Virbickas.

„Kibirkšties“ komanda organizuoja specialią akciją pavadinimu „Išpildyk Svajuko dramblionę ir keliauk į Indiją“, kurios metu visi įsigiję specialius drambliukus tampa „Kibirkšties“ klubo garbės nariais.

Visi Vilniaus klubo garbės nariai turės savo vardines vietas „Kibirkšties“ namų rungtynėse, o taip pat turės galimybę gauti kamuolius ir marškinėlius su visų sostinės klubo žaidėjų autografais, pavakarieniauti su pasirinkta „Kibirkšties“ žaidėja, mėgautis reabilitacijos ir slaugos centro paslaugomis, lankytis Kauno zoologijos sode ir, žinoma, laimėti kelionę į Indiją arba Tailandą.

Vilniaus "Kibirkšties" komandos skelbiama akcija

„Mes siūlome galimybę ne tik laimėti įspūdingus prizus, tapti „Kibirkšties“ garbės nariu, tačiau taip ir prisidėti prie Vilniaus moterų krepšinio gerovės. Dalyvauti šioje akcijoje ir tapti klubo nariais žmonės galės apsilankę sostinės ekipos rungtynėse, o negalintys apsilankyti mačuose galės visą registraciją atlikti internete“, – vardino „Kibirkšties“ vadovas D. Virbickas.

„Labai džiaugiamės dirbdami kartu su kiečiausia Lietuvos moterų krepšinio komanda „Kibirkštimi“. Sujungėme pajėgas tam, kad moterų krepšinis būtų labiau matomas ir įdomus sirgaliams, o ši komanda, mūsų nuomone, yra pajėgiausia duoti solidžiausią teigiamą impulsą šiam sportui Lietuvoje.

Vilniaus rinka, jaunatviškos krepšininkės, laiminti ekipa ir modernus klubo administracijos požiūris į sporto vadybą nuteikia labai optimistiškai“, – teigė sporto vadybos konsultacijų įmonės „Sports Minded“ direktorius Justinas Liaudinskas.

Visą informaciją apie „Išpildyk Svajuko dramblionę ir keliauk į Indiją“ akciją bei registracijos anketą galima rasti www.bckibirkstis.lt interneto svetainėje.

„Labai smagu, kad tokios akcijos vyksta ir mano mylimoje „Kibirkšties“ komandoje, – sakė labiausiai patyrusi sostinės klubo žaidėja Vita Kuktienė. – Kiek teko rungtyniauti užsienyje, tai žmonės labai noriai prisijungia prie krepšinio klubų veiklos, stengiasi tapti garbės nariais.

Žinoma, ir mums malonu justi ekipos gerbėjų palaikymą, bendrauti su krepšinio bendruomene. Šioje akcijoje sirgaliai turi galimybę ne tik patys laimėti vertingų prizų, tačiau ir prisidėti prie „Kibirkšties“ komandos gyvavimo. Labai kviečiu visus nelikti abejingais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją