Nors „Knicks“ šiose rungtynėse vertėsi be dviejų savo lyderių – Carmelo Anthony ir Derricko Rose'o, treneris Jeffas Hornacekas lietuvį į aikštę įleido tik po didžiosios pertraukos.

M. Kuzminskas jau per pirmą ataką perėmė kamuolį iš varžovų, o nubėgęs į greitą puolimą iškart paleido taiklų tolimą šūvį. Vėliau Lietuvos rinktinės puolėjas dar atliko du gražius dėjimus ir iš viso per 17 minučių surinko 8 taškus (2/4 dvitaškiai, 1/3 tritaškis, 1/2 bauda), atliko 1 rezultatyvų perdavimą, perėmė ir prarado po 2 kamuolius bei 2 kartus prasižengė.

Mūsiškiui būnant aikštėje svečiai „Celtics“ ekipą pranoko 14 taškų.

Ketvirtadienį „Knicks“ žais paskutinį ikisezoninį mačą su Bruklino „Nets“.

„Celtics“: Jaylenas Brownas 17, Terry Rozieras 13 (14 min., 3/4 tritaškiai), R. J. Hunteris 12, Jordanas Mickey 10 taškų.

„Knicks“: Kristapas Porzingis 20 (7/9 dvitaškiai, 0/4 tritaškiai, 6/6 baudos), Kyle'as O'Quinnas 13, Ronas Bakeris (3/3 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai) ir Saša Vujačičius po 12, Justinas Holiday ir Courtney Lee po 11, Mindaugas Kuzminskas ir J. P. Tokoto po 8 taškus.

NBA sezonas oficialiai startuos spalio 25 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)