Šiame susitikime „Cavaliers“ vairininkas ant parketo išleido visus savo lyderius, tačiau vis dar skyrė nemažai minučių ir dėl vietos sudėtyje kovojantiems žaidėjams.

LeBronas Jamesas su 18 taškų buvo rezultatyviausias „Cavs“ gretose. Be to, 31-erių amerikietis atkovojo ir perėmė po 4 kamuolius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

15 taškų įmetė Kevinas Love'as, 14 – Tristanas Thompsonas (10 atk. kam.). Vos 10 minučių žaidęs Kyrie Irvingas prametė visus 3 dvitaškius, o neseniai naują sutartį pasirašęs J. R. Smithas per 12 minučių pasižymėjo 4 taškais.

„Wizzards“ ekipą į pergalę vedė nuo suolo pakilęs ir 19 pelnęs Andrew Nicholsonas. Jam geriausiai talkino Johnas Wallas, Marcusas Thorntonas ir Bradley Bealas, pridėję atitinkamai 17, 16 ir 13 taškų.

NBA reguliarusis sezonas prasideda jau spalio 25 dieną. Pirmoje akistatoje Klivlando klubas namuose žais prieš Niujorko „Knicks“ komandą su Mindaugu Kuzminsku.

„Turime dar savaitę iki pirmų rungtynių, bet tobulėjimui yra visas sezonas. Tikrai nebus taip, kad per 6 dienas atrasime savo žaidimą. Mūsų laukia procesas“, – po nesėkmės žurnalistams pasakojo L. Jamesas, pabrėžęs, kad šiemet vėl kovos tik dėl vieno tikslo – NBA čempiono žiedo.

Kai kurie NBA ekspertai jau dabar spėlioja, kad „Cavs“ stengsis Rytų konferencijoje užimti pirmąją vietą, tačiau tikrąjį komandos žaidimą vis tiek pamatysime tik atkrintamosiose varžybose, nes Tyronnas Lue reguliariojo sezono metu sieks patausoti savo lyderius.

Kiti, dar neskelbtų, antradienio nakties rezultatai:

Atlantos „Hawks“ – Naujojo Orleano „Pelicans“ – 96:89

Majamio „Heat“ – Orlando „Magic“ – 107:77

Sakramento „Kings“ – Los Andželo „Clippers“ – 89:92

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)