enktoje vietoje – jaunystę prisiminęs Klaipėdos „Neptūno“ aukštaūgis Tadas Klimavičius bloku pamoko Vaidą Čepukaitį, kad lengvų taškų nebūna.

Ketvirtoje vietoje atsidūrė Vilniaus „Lietuvos ryto“ legionierius Drew Gordonas be skrupulų sugrūdęs kamuolį į „Šiaulių“ krepšį.

Iš savo aikštės pusės taikliu metimu pirmą kėlinį užbaigęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ puolėjas Osvaldas Olisevičius užsitarnauja trečią vietą tarp gražiausių savaitės epizodų.

Antroje vietoje – galingu prasiveržimu varžovus į nokdauną pasiuntęs ir pergalę išplėšęs Alytaus „Dzūkijos“ ispanas Alejandro Hernandezas.

Gražiausio savaitės epizodo autorius – Panevėžio didvyris Donatas Tarolis. Pergalingą metimą Europos taurėje pataikęs „Lietkabelio“ krepšininkas nubaudė ir varžovus Lietuvoje. 22-ejų metų puolėjas paskutinėmis sekundėmis išlygino rezultatą rungtynėse su Prienų – Birštono „Vytauto“ komanda ir per pratęsimą „Lietkabelio“ oponentai jau nebeatsitiesė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją