Pergale tarptautinį turnyrą pradėję panevėžiečiai prarado vidurio puolėją Simą Galdiką, kuris nesėkmingai nusileido ant žemės ir patyrė čiurnos traumą. Dėl šios priežasties 29 metų 203 cm ūgio „centras“ praleido pergale pasibaigusį susitikimą su Prienų–Birštono „Vytautu“.

S. Galdikas dar negalės kovoti su „Cedevita“, todėl liks namuose ir dvikovą stebės tiesiogiai per televiziją. Neatmetama galimybė, kad šeštadienį „Cido“ arenoje klaipėdietis jau padės kovoti prieš Alytaus „Dzūkiją“.

Šį sezoną dar nė vienerių oficialių rungtynių nesužaidęs Darjušas Lavrinovičius praėjusią savaitę dalyvaudavo komandos apšilime, bet ant parketo nepasirodė. Šią savaitę vidurio puolėjas jau visa jėga sportuoja su komanda ir išskrido į Kroatiją, bet dėl jo galimo pasirodymo aikštelėje bus nuspręsta prieš pat rungtynes.

A grupėje „Lietkabelis“ startavo dramatiška pergale 90:89 prieš Skopjės MZT, o „Cedevita“ net 25 taškais (76:101) išvykoje neprilygo Las Palmo „Gran Canaria“ ekipai.

Rungtynės Zagrebe vyks trečiadienį, 20 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją