Kantu ekipos garbę ginantis Vaidas Kariniauskas šias rungtynes pradėjo starto penkete ir iš viso aikštėje praleido 23 minutes. Per šį laiką 197 cm ūgio gynėjas pelnė 5 taškus (2/3 dvit., 0/2 trit., 1/1 baud. met.), atkovojo 2 ir prarado 1 kamuolį, atliko net 8 rezultatyvius perdavimus, 4 kartus prasižengė, išprovokavo 2 varžovų pražangas ir surinko 9 naudingumo balus.

17 taškų nugalėtojams surinko Franas Pilepičius, po 14 pridėjo Dominicas Watersas ir Tremmellas Dardenas (9 atk. kam.), o kitoje barikadų pusėje stovėję veteranai iš Lietuvos rezultatyvumu neišsiskyrė.

34-erių Simas Jasaitis, mačą pradėjęs starto penkete, per 24 minutes įmetė 2 taškus (1/1 dvit.), atkovojo 2 ir prarado 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir 2 pražangas, kartą išprovokavo ir varžovą bei surinko 3 naudingumo balus.

Dvejais metais vyresnis Donatas Zavackas rungtynių pradžią stebėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio, o žengęs į aikštę joje iš viso praleido 20 minučių. Per šį laiką aukštaūgis surinko 6 taškus (0/1 dvit., 2/4 trit.), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo pražangą, pats sykį pažeidė taisykles ir surinko 5 naudingumo balus.

Pezaro klube išsiskyrė 21 tašką pelnęs Jarrodas Jonesas ir 13 pridėjęs Marcusas Thorntonas.

Iki iškovodama pirmąją pergalę „Red October“ komanda buvo patyrusi net 8 pralaimėjimus iš eilės: 6 – pasirengimo cikle ir 2 – Italijos pirmenybių starte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)