„Šiais metais, ženkliai padidinus NKL tiesioginių krepšinio transliacijų skaičių, sudarius kitas sąlygas papildomai reklamai, lygai pavyko sudaryti labai gerą reklaminį paketą, kuris labai tiko „Mezon“ prekiniam ženklui produkto reklamos atžvilgiu. Todėl iš principo reikia akcentuoti, kad šis bendradarbiavimas yra ne paramos projektas, o rinkodarinis darbas“, – pristatymo metu sakė NKL prezidentas Remigijus Štaras

Sutarties pasirašymas vyko Lietuvos krepšinio federacijos namuose Kaune, o jame dalyvavo ir LKF prezidentas Arvydas Sabonis. Jis pabrėžė bendradarbiavimo svarbą ir akcentavo, kad „Mezon-NKL“ tapo Lietuvos krepšinio dalimi.

„Federacija taip pat džiaugiasi, kad esate neabejingi krepšiniui ir padedate šiai sporto šakai. NKL – tai paskutinė lyga prieš Lietuvos krepšinio aukštumas. Mūsų tikslas, kad kuo daugiau krepšininkų pasiruoštų rinktinei. Jeigu tik ką nors laimime, tai suvienija visą tautą, net kaimynai pasibučiuoja. Linkime sėkmės, kad jūs tik augtumėte“, – sutarties pasirašymo metu kalbėjo Sabonis.

„Mezon“ – progresyvi ir auganti interneto tiekėja, kuri jau artimiausiu metu transliuos skaitmeninę televiziją. Naujojo partnerio dėka padidės „Mezon-NKL“ pirmenybių pasiekiamumas, kadangi šį sezoną tiesiogiai bus transliuojama dar daugiau rungtynių.

NKL vadovai džiaugėsi, kad „Mezon“ bendradarbiavimas su NKL į krepšinio pasaulį sugrąžina telekomunikacijų įmonę.

„Kurį laiką iš Lietuvos krepšinio buvo išnykę telekomunikacijų atstovai, tad „Mezon“ prisijungimas prie NKL yra lyg jų sugrįžimas“, – teigė lygos prezidentas Remigijus Štaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)