Belgrade vykusias rungtynes D. Blatto treniruojama Turkijos ekipa laimėjo 73:70 (17:24, 13:20, 16:8, 27:18).

Šeimininkai pirmavo didžiąją mačo dalį, o vos prasidėjus trečiajam kėliniui jų persvara pasiekė netgi 16 taškų (46:30).

Visgi milžinišką biudžetą prieš šį sezoną surinkęs Turkijos klubas nepasimetė. Pasinaudoję šeimininkų klaidų gausa, „Darussafaka“ krepšininkai sugebėjo priartėti ir po 30 min. komandas jau skyrė tik 6 taškai (52:46).

Įsismagino latvis Dairis Bertanis, svečiai toliau mažino atsilikimą ir baigiantis ketvirtajam kėliniui ėmė alsuoti šeimininkams į nugarą.

Likus žaisti 1 min. 41 sek. serbai dar pirmavo 68:63, tačiau mačą D. Blatto auklėtiniai pabaigė lyg iš natų – paskutinę rungtynių atkarpą jie laimėjo (10:2).

Rezultatą Willas Clyburnas svečių naudai pirmą kartą persvėrė likus žaisti 31 sek. (69:68), o po šio psichologinio smūgio „Crvena Zvezda“ taip ir neatsigavo.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo 19 taškų pelnęs W. Clyburnas. 13 taškų pridėjo D. Bertanis, 11 – Bradas Wanamakeris, 10 – Adrienas Moermanas (11 atk. kam.).

Buvęs žalgirietis Jamesas Andersonas per 14 min. surinko 5 taškus.

Pralaimėjusiems 16 taškų pelnę Ognjenas Kuzmičius, 13 – Marko Guduričius, 12 – Luka Mitrovičius.

Primename, kad D. Blattas prie Stambulo klubo vairo stojo šią vasarą. Praėjusio sezono viduryje treneris buvo atleistas iš Klivlando „Cavaliers“ klubo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją