CSKA žaidimo kontrolę į savo rankas perėmė dar pirmajame kėlinyje, per kurį susikrovė 9 taškų pranašumą.

Antrajame kėlinyje rungtynės buvo trumpam sustabdytos, nes įsisiautėję vietos sirgaliai į aikštę ėmė mėtyti monetas ir kitokius daiktus. Visgi aistroms nurimus arbitrai pratęsė mačą, o po 20 min. skirtumas tarp komandų jau buvo dviženklis (57:45).

Po pertraukos šeimininkai pamėgino priartėti, tačiau CSKA sėkmingai atlaikė varžovų spaudimą, greitai vėl perėmė iniciatyvą į savo rankas, o nokautuojantį smūgį Ergino Atamano auklėtiniams sudavė ketvirtojo kėlinio pradžioje, kuomet spurtavo 16:2 ir nutolo nebepavejamai (94:73).

Į priekį maskviečius vedė nesulaikomas dviejų gynėjų duetas. Prancūzas Nando De Colo per 24 min. surinko 22 taškus (6/10 dvit., 2/2 trit.), atkovojo 5 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus suklydo ir surinko 24 naudingumo balus.

Serbas Milošas Teodosičius per 29 min. pelnė 20 taškų (5/10 trit.), atliko 11 rezultatyvių perdavimų ir surinko 20 naudingumo balų.

Dar 16 taškų prie pergalės pridėjo Aaronas Jacksonas, 15 – Vitalijus Fridzonas, 13 – Kyle'as Hinesas.

„Galatasaray“ komandai16 taškų pelnė Sinanas Guleras, 15 – Alexas Tyusas.

Kovą dėl atšokusių kamuolių CSKA laimėjo 32-20, pagal naudingumo koeficientą varžovus pranoko 122-83.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)