Vechtos „Rasta“ komandos marškinėlius vilkintis įžaidėjas per rungtynes su Hageno „Phoenix“ krepšininkais aikštėje buvo tiesiog nesulaikomas. Rečitalis buvo įspūdingas – legionierius pelnė 18 taškų ir atliko net 17 rezultatyvių perdavimų.

Vienas iš jų buvo tikrai išskirtinis – greitos atakos metu S. Machado kamuolį komandos draugui Devinui Searcy perdavė sau tarp kojų ir sugebėjo kūnu „užblokuoti“ varžovą, jam nepalikdamas jokių galimybių apsiginti.

D. Sarcy neliko nieko kito, kaip užbaigti ataką galingu dėjimu. Tai buvo efektingiausias Vokietijos krepšinio lygos savaitės epizodas.

2012-2013 m. „Rockets“ atstovavęs S. Machado vėliau persikėlė į Europą. Sugrįžti į NBA jam nepavyko nė per plėtojimosi lygą, todėl Senąjame žemyne gynėjas klajoja po įvairius klubus. Jis žaidė Prancūzijoje, Estijoje, o pastaruosius du sezonus rungtyniauja Vokietijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją